• info@interieurontwerpstermaaike.nl
  • 0619765789
  • 0619765789
 

Ik help jou graag steeds iets meer, bij het creƫren van een heerlijke sfeer!

Geef jouw huis een sfeerboost!

Een sfeervol huis willen we toch allemaal? Als je er wederom weer eens een lange werkdag op hebt zitten dan wil je bij thuiskomst toch niets liever dan heerlijk kunnen ontspannen? Lekker de schoenen uit en met de voeten op dat mooie vloerkleed, de gordijnen halfdicht, sfeerlampjes of kaarsjes aan en genieten! Dat gaat niet lukken als jouw woonkamer meerdere (of alle) van deze sfeerelementen mist. Misschien is dat omdat je gewoon niet zo goed weet wat er bij jou thuis ontbreekt, of hoe en wat je zou moeten doen om zelf dat fijne sfeertje te creëren.
 

Maar wat nu als ik je al die elementen aanreik om het zelf toe te passen? Hiermee kun je vrij gemakkelijk en snel jouw woonkamer een enorme sfeerboost geven! Alle tips die je nodig hebt voor een sfeervol interieur kun je er in vinden! En je kunt me op mijn woord geloven als ik zeg dat die ontbrekende elementen supergemakkelijk toe te passen zijn in jouw eigen huis! Het zijn de basistips voor sfeer die je in een handomdraai zelf aan jouw interieur toe kan voegen, en het hoeft al helemaal niet veel geld te kosten, hoe fijn is dat? 

 

Geef jouw huis een sfeerboost!

“No one is you, and that is your superpower”

Heb je best al wel een gezellige sfeer in jouw woonkamer, maar mis je toch nog nèt iets, maar je weet niet zo goed wat het is? Of misschien vind je je woonkamer juist behoorlijk kil en saai en mis je die fijne, warme sfeer waar je juist zo naar verlangd? Ik beidde gevallen kan ik je helpen. Als je hier mijn e-book aanvraagt dan help ik je met een paar simpele stappen om jouw woonkamer, slaapkamer, werkkamer of welke kamer dan ook te voorzien van extra sfeer! 
 

Met een klein beetje tijd en energie kun je dan straks ook genieten van een warm, knus en sfeervol thuis! En dat is wat ik jou óók gun! Een plek waar je je terug kan trekken en lekker jezelf kan zijn! Dat zal absoluut bijdragen aan je levensgeluk. Mijn missie is dat iedereen en dus ook jij elke dag dat heerlijke en veilige gevoel ervaart van "O, wat is het toch fijn, om thuis te zijn"! 

Mijn missie, en hopelijk vanaf nu jouw doel!!

Zelf blijf ik ook altijd bezig met het toevoegen van nog meer sfeer in ons eigen huis, hier zie je bijvoorbeeld hoe ik met allemaal natuurlijke materialen een heel sfeervol thuiskantoortje heb gemaakt, klein maar fijn, en superknus. Leuk toch?

Vraag je gratis e-book hieronder aan en Go for it!!

“Great things never come from comfort zones”

Nu je gratis e-book downloaden

Als je hier je naam en e-mailadres invult, dan stuur ik je direct een link om het e-book gratis te downloaden. 

Geen zorgen! Jouw e-mailadres is veilig bij mij. Ik doe er verder niets mee, hij is puur en alleen nodig voor het aanvragen van dit handige e-book! 

Wat staat er in het e-book?

Tips over alle elementen die voor sfeer zullen zorgen staan erin, zoals:

  • Alles over kleuren en hoe je ze zou moeten gebruiken.
  • Do's en dont's met accessoires.
  • Vloerbekleding.
  • Welke raambekleding voor sfeer zorgt, en waarom ze een kans verdienen.
  • Waarom bepaalde materialen een heel goed idee zijn voor jouw interieur.
  • Hoe en welke verlichting in jouw kamer voor extra sfeer zal zorgen.
  • De magie achter het juiste kleurgebruik in jouw interieur.

“Miracles happen to those who believe in them”

Leuke actie!

PS Wil je toch liever mijn persoonlijke hulp voor inspiratie en ideeën die bij jou passen? Vraag dan mijn "Quick Fix" aan. Ik kom dan gezellig bij jou thuis en help je met alle liefde om alles op een rijtje te zetten, zodat je vol goede moed zelf aan de slag kan om alsnog dat geweldige resultaat te behalen waar jij van droomt! 

Als je mijn sfeerbooster e-book aanvraagt, dan zul je voor mijn "interieuradvies Basic" nog een leuke korting vinden in het e-book zelf! Gewoon zomaar! Niet omdat het moet, maar omdat het kan ;-)

Leuke actie!