• info@interieurontwerpstermaaike.nl
  • 0619765789
  • 0619765789
 

Even voorstellen...

Aangenaam...

Ik ben Maaike Beuzenberg, 41 jaar en ik woon samen met mijn grote gezin in het mooie groene en levendige Arnhem.

Ik heb vele passies en hobby's waaronder fitnessen en klussen, maar van mijn grootste passie heb ik mijn droombaan gemaakt, interieurontwerpster! Ik ben een zorgzaam, eerlijk en open persoon en altijd erg enthousiast. Ook ben ik erg ambitieus en impulsief. Maaike in een notendop!

Ik heb een grote liefde voor robuuste, natuurlijke en duurzame materialen zoals bijvoorbeeld prachtige leer, stoer staal en oud historisch hout, dit laat ik als het verleden dan ook graag terugkomen in mijn ontwerpen.

Van jongs af aan ben ik al creatief en dol op hout! Het is de reden waarom ik later voor lange tijd houten meubels op maat heb gemaakt. Maar ik vind het ook ontzettend leuk om bijvoorbeeld tuinvijvers of veranda's te bouwen. Daarnaast draai ik ook voor klusjes zoals tegels, behangen of verven zeker de handen niet om. Alles vind ik leuk!

Het uitdenken van wat ik mooi vind om het vervolgens zelf te maken vind ik fantastisch om te doen! Dit geeft mij de ultieme kick.

Ik beschik over een goed technisch en ruimtelijk inzicht en een extra zintuig voor het creëren van sfeer. Daarnaast denk ik altijd zeer oplossingsgericht. Op ieder probleem weet ik wel een creatief antwoord te vinden. Het komt altijd goed, ik stop nooit voordat het onvoldoende resultaat behaald is.

Naast mijn ontwerpbureau ben ik ook eigenaar van het merk SnoozeWall, is dit een speciaal tussenkussen die je tijdens de nacht tussen het hoofdkussen van jezelf en je partner kunt plaatsen voor een onverstoorde nachtrust.

Aangenaam...

“Waar een wil is, is een weg”

Mijn persoonlijke waarden

Mijn ontwerpbureau is meer dan alleen mijn baan, het is mijn grootste passie én hobby! Door te doen wat mij gelukkig maakt heb ik altijd een erg gedreven instelling en open houding. Open- en eerlijkheid, vertrouwen, empathie en respect staan voor mij centraal. Als je het mij vraagt is het antwoord op alles “liefde”. Want, alles wat je doet met liefde levert iets moois op.

Dat is hoe ik in de basis altijd te werk ga: met passie én met liefde. Wanneer je dingen met passie doet en er aandacht en liefde in steekt, dan zal daar altijd iets moois uit voort komen! 

 

Mijn persoonlijke waarden

Mijn motivatie

Mijn sterkste drijfveren in het leven zijn tevens mijn grootste passies. Dit zijn: ontwerpen, concepten uitdenken, creatieve oplossingen bedenken, inrichten en stylen. Daarnaast word ik ontzettend vrolijk van andere mensen blij maken. Het is de reden waarom ik mijn werk elke dag weer met alle plezier, liefde en toewijding doe.

Als ik elke dag de wereld ook maar iets mooier heb kunnen maken, dan is mijn missie sowieso geslaagd. 

 

Mijn motivatie

Jong geleerd is oud gedaan

Als jong meisje was ik altijd al creatief bezig. Het mooier maken van de wereld om mij heen gaf mij toen al een blij en voldaan gevoel, en tot op heden is daar niets aan veranderd. Gelukkig hoeft er niet áltijd een zaag aan te pas te komen! Een schouderklopje, lief gebaar óf glimlach doet ook al wonderen ;-)

Jong geleerd is oud gedaan

“Straal, dans, zing, geef licht! De wereld wordt mooier van een lach op je gezicht"

Mijn missie

Mijn missie is om samen met jou een geweldig, gezellig, sfeervol & comfortabel thuis te creëren waar jij 100% jezelf kan zijn en je ontzettend compleet, happy & thuis voelt! Ik gun het jou óók heel erg om elke dag dat heerlijke gevoel te ervaren van een fijn thuis dat precies bij JOU past! Want och wat is het toch fijn om "thuis" te zijn! 

Mijn missie

“Miracles happen to those who believe in them”

Zou je mij iets willen vragen?

Schroom dan niet en neem gewoon gezellig contact met mij op óf vul mijn contactformulier in, ik zal dan zo spoedig mogelijk antwoorden. Wil je eerst nog wat meer weten over wat ik doe? Bekijk dan de opties pagina.