• info@interieurontwerpstermaaike.nl
  • 0619765789
  • 0619765789
 

Tarieven

Quick Fix

Met mijn Quick Fix methode kom ik gezellig bij jou thuis en in circa 2,5 uur tijd zal ik zorgen dat ik jou alle inzichten en adviezen zal aanreiken, en al jouw vragen zal beantwoorden. Ik beloof je dat ik jou na mijn bezoek zelfverzekerd en vol goed moed achter laat zodat jij naderhand zelf aan de slag kan om jouw interieur nieuw leven in te blazen!
 

Totaalbedrag € 255,- incl BTW & reiskosten*

Reiskosten:
Binnen een straal van 20 km vanaf Arnhem reken ik geen reiskosten, daarbuiten reken ik €0,35 per extra gereden km.

Werkwijze

The Real Deal

Ga jij voor The Real Deal?! Dan zal ik van a tot z zal ik dan voor je aan de slag gaan en een persoonlijk interieurontwerp op maat voor je maken. Ik zal aan je zijde staan bij elke stap die nodig is, totdat het verbluffende eindresultaat realiteit is! We zullen tijdens het hele ontwerpproces samen werken en nauw contact houden.

Mochten er tussentijdse veranderingen zijn, of spontane nieuwe ideeën opborrelen, van jou óf mijn kant, dan kan ik dat ten alle tijde aanpassen in het ontwerp. Pas als jij helemaal in je sas en laaiend enthousiast bent over het definitieve ontwerp ben ik tevreden. The Real Deal zal zijn naam eer aan doen! Ik zal mij 100% inzetten voor jouw droominterieur, zodat jij gewoon fijn verder kan met jouw werkzaamheden waar jij weer goed in bent. Ik zal jou ontzorgen inspireren en enthousiasmeren gedurende het gehele ontwerpproces! Dat is toch een goede deal of niet dan? 

Bij deze optie zal ik een offerte op maat aanbieden!

Reiskosten:
Binnen een straal van 20 km vanaf Arnhem reken ik geen reiskosten, daarbuiten reken ik €0,35 per extra gereden km.

PS: Voor een inspiratie/ kennismakingsgesprek reken ik € 125,-. Bij akkoord op de offerte zullen deze komen te vervallen.

Werkwijze

Afstylen aan huis

Wil je graag mijn hulp bij de finishing touch van jouw interieur? Dan help ik je daar heel graag bij. We gaan naar keus gezellig samen shoppen, óf ik ga alleen met jouw goedkeuring, wat jij wil! We maken samen afspraken over de gewenste sfeer en het budget. Als alle mooie accessoires gevonden zijn kan ik je naar wens thuis nog helpen met stylen en decoreren. Jij beslist alles want het is jouw feestje, en ik help jou om de slingers erbij op te hangen. Gaan we samen shoppen?!, dan trakteer ik jou op de koffie & gebak!

Voor het afstylen werk ik op basis van uurtarief. uiteraard telt de tijd van de koffie & gebak niet mee ;-)

Uurtarief € 60,- incl BTW & reiskosten*

Binnen een straal van 20 km vanaf Arnhem reken ik geen reiskosten, daarbuiten reken ik €0,35 per extra gereden km.

Overige vragen?

Staat jouw optie er niet tussen, maar heb je wel interesse in mijn diensten? Neem dan gerust contact met mij op.

"Home sweet home"

Contact

Ben je geïnteresseerd in één van mijn diensten? Neem dan contact met mij op, en dan beantwoord ik graag van tevoren al jouw vragen. Eerst nog wat inspiratie bekijken voordat je beslist? Bekijk dan mijn inspiratie galerij!