• info@interieurontwerpstermaaike.nl
  • 0619765789
  • 0619765789
 

The Real Deal

Real Deal

Wil je graag een prachtig en superorigineel interieur die volledig aansluit op al jouw dromen en wensen? Ga dan voor The Real Deal! Van a tot z zal ik dan voor je aan de slag gaan en een persoonlijk interieurontwerp op maat voor je maken. Ik zal aan je zijde staan bij elke stap die nodig is, totdat het verbluffende eindresultaat er is! We zullen tijdens het hele ontwerpproces samen werken en nauw contact houden.

The Real Deal zal zijn naam eer aan doen! Ik zal mij hierbij 100% inzetten voor jouw droominterieur! Ik zal je ontzorgen, inspireren én enthousiasmeren gedurende het gehele ontwerpproces! 

Real Deal

“This looks like a good deal to me”

De start

Dit begint met een kennismakings-/ inspiratiegesprek aan huis, of op de juiste locatie. Ik zal je eerst zoveel mogelijk vragen stellen om hiermee al je wensen en eisen te ontdekken.

Vervolgens ga ik thuis aan de slag om alle informatie die ik van je gekregen heb uit te werken. Iedere woning / ruimte is uiteraard anders en om deze reden zal ik je dan ook altijd netjes een offerte op maat aanbieden. Wanneer ik groen licht van je krijg ga ik vol goede en frisse moed voor je aan de slag! Gedurende het gehele project sta ik altijd voor je klaar om je te ondersteunen waar nodig of gewenst is. We doen het samen! 

 

De start

“Just deal with it”

Het ideale ontwerp bepalen

Ik begin met het maken van een schetsontwerp om de beste inrichting te bepalen. Deze ga ik uiteindelijk verder uitwerken tot een voorlopig ontwerp. Tussentijds blijven we in contact om te overleggen over bijvoorbeeld materialen, kleuren en meubels. Mijn voorstellen werk ik allemaal uit tot een overzichtelijk meubel- en materialenvoorstel, inclusief kostenoverzicht.

Na deze onderzoeksfase kom ik opnieuw bij je langs om dit samen door te nemen. Op dit moment bepalen we wat wel en niet inbegrepen wordt in het ontwerp en wat eventueel nog anders kan. Stap voor stap komen we samen bij het definitieve ontwerp.

Ik kan hier naar wens mooie uitgewerkte 3D-tekeningen van maken om een zo realistisch mogelijk beeld te scheppen van hoe het eindresultaat eruit zal komen te zien. Eventueel kan ik de beelden zelfs nog voor je renderen waardoor jouw nieuwe interieur zo realistisch wordt weergegeven dat het net echt lijkt. Handig als je moeite hebt met visualiseren.

Pas als jij helemaal tevreden bent over het ontwerp, ben ik het ook!

Het ideale ontwerp bepalen

Wil jij ook zo'n mooie deal met mij sluiten? Bel of mail mij dan gewoon, ik sta je graag te woord!