• info@interieurontwerpstermaaike.nl
  • 0619765789
  • 0619765789
 

Opties

Quick Fix

Heb jij momenteel al best wel een goed idee van wat je wil en mooi vind, maar loop je nét even vast op bijvoorbeeld de indeling, kleurencombinaties of materiaalkeuzes? Of ben je al best tevreden, maar mis je nog net die warmte en sfeer waar je zo wanhopig naar op zoek bent en kan jij daar wel wat hulp bij gebruiken? Mijn hulp welteverstaan ;-) ?Vraag dan mijn “Quick Fix” aan. 

Met mijn Quick Fix methode kom ik gezellig bij jou thuis en in circa 2,5 uur tijd zal ik zorgen dat ik jou alle inzichten en adviezen zal aanreiken, en al jouw vragen zal beantwoorden. Ik beloof je dat ik jou na mijn bezoek zelfverzekerd en vol goed moed achter laat zodat jij naderhand zelf aan de slag kan om jouw interieur nieuw leven in te blazen!

We zoeken samen terplaatse naar kleuren, meubels, accessoires, raambekleding etc! En ik ga niet eerder weg voordat jij helemaal happy bent met alle info die je had gehoopt te krijgen, én die je o zo nodig had! We got this!

Quick Fix

The Real Deal

Wil jij graag een prachtig en superorigineel interieur die volledig aansluit op al jouw dromen en wensen? Ga dan voor The Real Deal! Van a tot z zal ik dan voor je aan de slag gaan en een persoonlijk interieurontwerp op maat voor je maken. Ik zal aan je zijde staan bij elke stap die nodig is, totdat het verbluffende eindresultaat er is! We zullen tijdens het hele ontwerpproces samen werken en nauw contact houden.

Mochten er tussentijdse veranderingen zijn, of spontane nieuwe ideeën opborrelen, van jou óf mijn kant, dan kan ik dat ten alle tijde aanpassen in het ontwerp. Pas als jij helemaal in je sas en laaiend enthousiast bent over het definitieve ontwerp ben ik tevreden. The Big Deal zal zijn naam eer aan doen! Ik zal mij 100% inzetten voor jouw droominterieur, zodat jij gewoon fijn verder kan met jouw werkzaamheden waar jij weer goed in bent. Ik zal jou ontzorgen, inspireren én enthousiasmeren gedurende het gehele ontwerpproces! Dat is toch een goede deal of niet dan?

 

The Real Deal

Afstylen

Hartstikke gaaf natuurlijk, dat jouw nieuwe inrichting/ interieur staat en een feit is. Maar nu die eenmaal klaar is mis je alsnog die gezellige warme uitstraling? Die sfeervolle touch die je zo graag wilde is er nog niet, het is nog niet "echt" af. En nu?

I GOT YOUR BACK! Ik help je daar dan natuurlijk heel graag bij. We gaan naar keus gezellig samen shoppen, óf ik ga alleen met jouw goedkeuring, wat jij wil! We maken samen afspraken over de gewenste sfeer en het budget. Als alle mooie accessoires gevonden zijn kan ik je naar wens thuis nog helpen met stylen en decoreren. Jij beslist alles want het is jouw feestje, en ik help jou om de slingers erbij op te hangen. Gaan we samen shoppen?!, dan trakteer ik jou op de koffie & gebak!

Afstylen

Sfeerboost SOS

De zomer zit er bijna op, en de koudere dagen zijn weer in aantocht! Hoog tijd voor een enorme sfeerboost in huis! Ben jij nou ook zo zoekende naar hoe je nou simpel & effectief zelf meer sfeer in huis kan toevoegen? Zonder teveel poespas en wel zo dat je het gewoon lekker allemaal zelf kan doen? Dan is dit alles wat je nodig hebt! 

Vraag hier gratis mijn e-book aan die jou daar zeker bij zal helpen. Simpel & snel en zeker effectief! Je kan hem via de onderstaande link aanvragen. Veel leesplezier, maar ook vooral veel plezier met de ontdekkingsreis naar jouw gezellige en sfeervolle thuis! Laat de frisse herfstavonden maar komen, want jouw knusse huis is onderweg....You got this!!

 

Liefs Maaike

Sfeerboost SOS

Offerte aanvragen?

Wil je graag een offerte aanvragen? Druk op de knop ‘’offerte aanvragen" en ik zal naar aanleiding van jouw toegezonden informatie een prijsindicatie toezenden!