• info@interieurontwerpstermaaike.nl
  • 0619765789
  • 0619765789
 

Mooie woorden

"Ze ging voor ons aan de slag en kwam met een prachtig ontwerp"

Wij wilden onze kamer een upgrade geven en gingen op zoek naar een interieurstylist. We kwamen uit op de website van MBCreations en namen contact op met Maaike voor een afspraak. Ons eerste gesprek was van onze kant super chaotisch maar al snel had Maaike door wat wat we precies bedoelden. Ze ging voor ons aan de slag en kwam met een prachtig ontwerp. De kleuren, materialen en designelementen kwamen precies overeen met onze smaak en beleving. We krijgen veel complimenten over de kleuren en materialen. Tevens heeft ze ook nog 2 mooie hoge industriele kasten voor ons ontworpen en die zijn op dit moment nog in de maak. 

Maaike super bedankt voor alle mooie, gezellige en chaotische momenten.

Harold & Yvonne, Doetinchem

"Ze ging voor ons aan de slag en kwam met een prachtig ontwerp"

"Maaike haar advies aan huis was precies wat we nodig hadden"

Wij hebben een jaar geleden onze eerste woning gekocht. Wij hadden toen nog geen kennis omtrent interieur, en om deze reden was ons huis nog niet echt helemaal "af". Ondanks onze nieuwe meubelen en onze mooie nieuwe vloer ontbrak het aan gezelligheid in ons huis. Toen hebben wij Maaike van MBCreations gevraagd. Ze bood ons een interieuradvies van 2,5 u aan huis aan, en dat was precies wat we nodig hadden! Ze zag meteen verbeterpunten die voor ons makkelijk aan te brengen waren. Ook kwam ze met kleurideeën voor de muren om meer warmte in onze woning toe te voegen. Nu is ons huis af en heel erg gezelllig, dankzij Maaike. Als wij onze bovenverdieping aan gaan pakken, dan vragen we haar zeker weer. Bedankt Maaike!

Burak & Nuran, Arnhem

"Maaike haar advies aan huis was precies wat we nodig hadden"

"Door Maaike haar geweldige ideeën ontdekten we al snel wat we wilden"

Mijn man en ik zochten een interieurontwerpster en hoorden via via over Maaike van MBCreations. Dat was heel positief en daarom hebben wij haar gevraagd bij het uitdenken en ontwerpen van de gehele benedenverdieping. We waren nog best wel zoekende naar wat wij eigenijk wilden, maar door Maaike haar geweldige ideeën en creativiteit ontdekten we dat al snel. Haar ontwerpen sloten perfect aan op wat wij mooi vonden, en daarom heeft Maaike alles voor ons bedacht, en het eindresultaat mag er dan ook zeker zijn. Wij vonden het heel prettig en gezellig samenwerken met haar, en zullen haar ook zeker aanraden bij iedereen die een ontwerpster nodig heeft!

Maaike heel erg bedankt voor alles, en mochten wij je ooit weer nodig hebben, dan hoor je zeker van ons!

André & Alie, Zutphen

"Door Maaike haar geweldige ideeën ontdekten we al snel wat we wilden"

"ze sprak me meteen aan door de sfeer op haar site en haar persoonlijke verhaal"

We hadden een huis gekocht en ik ging op zoek naar een interieurstyliste voor kleur- en gordijnadvies. Via internet vond ik Maaike en ze sprak me meteen aan door de sfeer op haar site en haar persoonlijke verhaal en liefde voor houtproducten. Onze verwachtingen zijn helemaal uitgekomen! Na een uitgebreid en persoonlijk inventarisatie gesprek, kwam ze met een super leuk plan. Ze heeft echt geluisterd naar wat wij zochten en ook veel aandacht besteed aan onze smaakverschillen. Naast het kleur- en gordijnadvies kwam ze ook nog met verschillende leuke extra ideeën, zoals verschillende indelingen, lampen, planten, extra details. Het heeft ons geïnspireerd en we hoeven niet meer te piekeren over wat nou te kiezen aan kleuren etc. We kunnen gewoon gaan beginnen met het uitvoeren van het ontwerp. Als de basis klaar is gaan we Maaike nog een keer uitnodigen voor de laatste styling adviezen.

Maaike, ontzettend bedankt!!

Heleen & Jelmer, Nijmegen

 

"ze sprak me meteen aan door de sfeer op haar site en haar persoonlijke verhaal"

"Maaike begreep snel waar mijn knelpunten zaten"

Maaike is 2,5 uur bij mij thuis geweest omdat ik met een aantal interieur vragen zat. Maaike begreep snel waar mijn knelpunten zaten en bood meerdere opties en ideeën. Heel erg prettig, daarna hebben we een shopping list samen gesteld, zo kan ik weer lekker voorruit! Ik ben heel erg blij met haar advies en kan er direct mee aan de slag

Maartje, Nijmegen

"Maaike begreep snel waar mijn knelpunten zaten"

Maaike heeft mij echt geholpen en kwam echt met gave ideeën!

Ik wilde mijn woonkamer opnieuw inrichten waarbij ik zocht naar een combinatie van strak/modern en toch ook warm. Omdat de woonkamer niet groot is, dacht ik aan lichte kleuren. 
Maaike heeft mij super geholpen en kwam echt met gave ideeën. Hierdoor kom ik weer thuis in eigen huis!
Thanks Maaike voor jouw adviezen. 
Ben er superblij mee!! 

Henny, Zeist
 

Maaike heeft mij echt geholpen en kwam echt met gave ideeën!

Hebben mijn website en de referenties jou genoeg informatie gegeven? Of wil je toch graag nog wat meer weten? Neem gerust contact met mij op! Of neem nog een kijkje tussen mijn inspiratiepagina's.