• info@interieurontwerpstermaaike.nl
  • 0619765789
  • 0619765789
 

Afgeronde ontwerpen

Ontwerp Nellie

Ik mocht voor mijn ontzettend lieve klant Nellie, die alleen woont, haar benedenverdieping opnieuw ontwerpen. Nellie woont in dit gerenoveerde pand, sinds het overlijden van haar man. 

Ze miste warmte, kleur en gezelligheid in haar huis, en ook wilde ze graag een fijne plek voor haar grote hobby: knutselen. Alle meubels mochten nieuw, en ze wilde graag verrast worden met veel kleur, en dan met name: Terracotta, haar lievelingskleur!

Het resultaat was na een klein jaar wachten eindelijk zover voor de eindfoto's. Ik ben gezellig weer bij Nellie langs geweest om heerlijk bij te kletsen en het geweldige resultaat te bekijken en foto's te nemen.

Je ziet bij de foto's van mijn 3D-tekeningen dat ze op een paar kleine details na (vouwgordijnen, stalampen en spiegels, en vloerkleed) ze mijn ontwerp precies heeft uitgevoerd, helemaal top!

Zie hieronder de voor en nafoto's van deze leuke opdracht!

“Home Sweet Home”

Ontwerp Enno & Jolien

Voor mijn klanten Enno & Jolien mocht ik een prachtige grote en luxe keuken ontwerpen. Ze wilden een totale make-over van hun woonkeuken, dus zowel hun keuken als de eethoek. Hun wens was een grote keuken met een barretje, meer werkoppervlak, opbergruimte en voorzien van alle gemakken en luxe. Met daarnaast een sfeervolle eethoek. Wat kleuren betreft waren ze stellig, witte muren en een wit met zwarte keuken. Wat accentkleuren en hout mocht wel toegepast worden aan de eethoek en de accessoires.

Ook de vloer heeft een grote metamorfose gekregen, een gietvloer die in deze ruimte helemaal tot zijn recht komt. Wat luxe betreft, ontbreekt het ze aan niets, aan alle wensen is voldaan. Het is adembenemend mooi geworden, en wat een ruimte! Ze zijn er onwijs blij mee en trots op wat hun goed recht is. Ook een chapeau van mijn kant uit, aangezien ze bijna alles zelf hebben uitgevoerd. Mijn complimenten!

Zie hieronder de voor en nafoto's van deze mooie opdracht!

“It's all about the spice”

Ontwerp Harold & Yvonne

Enige tijd geleden heb ik een geweldig interieurontwerp mogen realiseren voor een klant in Doetinchem.

Ze hadden me benaderd vanwege de match die ze met mij voelden wat betreft stoere en natuurlijke materialen. Dit zie je dan ook absoluut terugkomen in dit het ontworpen interieur. De prachtige watervilla is een heerlijk huis waar Harold en Yvonne zeker wilden blijven wonen, maar de inrichting was ondertussen toch wel wat gedateerd en ze wensten een totale make-over van de gehele benedenverdieping.

Beidde waren ze dol op de stoere interieurstijl en hout, ze voelden meteen een klik vanwege onze gezamenlijke liefde hiervoor. Ik kreeg het volledige vertrouwen en de vrije hand om hun interieur te gaan ontwerpen! Love it! Dat heeft uiteindelijk gezorgd voor dit prachtige nieuwe interieur wat precies bij hen past, en waar ze zich helemaal thuis in voelen. Ik mocht zelfs 2 stijlvolle industriële kasten voor ze ontwerpen, en ook de prachtige grote stalen taatsdeur en de open keuken is een feit geworden!

Ik ben ontzettend blij voor Harold & Yvonne dat ze zo gelukkig zijn met het eindresultaat. Het was een enorme klus, die ze helemaal zelf met een beetje hulp van buitenaf hebben uitgevoerd! Chapeau voor hen! Wat is het mooi geworden! Het enige dat nog ontbreekt en nog even op zich laat wachten is de stoere leren wandbekleding op de haard, maar wat in het vat zit...

De gallerywall, stoere boomstamtafel, elektrische raambekleding en robuuste stalen taatsdeur zijn allemaal eyecatchers op zichzelf geworden, prachtig! Wat een heerlijk huis is het geworden!

Wat nog volgde was een gezellig dagje shoppen met Yvonne voor het afstylen van de woning. Wat een leuke en gave opdracht voor 2 hele leuke en fijne mensen! 

Harold & Yvonne, ontzettend bedankt voor jullie warme samenwerking en het vertrouwen!

Zie hieronder de voor en nafoto's van deze uitdagende opdracht

“Waarom moeilijk doen, als het samen kan”

- Loesje

Meer weten?

Neem gerust contact op, ik sta je graag te woord! Wil je eerst meer weten over wat ik te bieden heb en hoe mijn werkwijze is? Daar kom je achter via de opties pagina!