• info@interieurontwerpstermaaike.nl
  • 0619765789
  • 0619765789
 

Opdracht ontwerp watervilla

Enige tijd geleden heb ik een geweldig interieurontwerp mogen realiseren voor een klant in Doetinchem.

Ze hadden mij benaderd vanwege de match die ze met mij voelden wat betreft stoere en natuurlijke materialen. Dit zie je dan ook absoluut terug komen in dit het ontworpen interieur. De prachtige watervilla is een heerlijk huis waar Harold en Yvonne zeker wilden blijven wonen, maar de inrichting was ondertussen toch wel wat gedateerd en ze wensten een totale make-over van de gehele benedenverdieping.

Beidde waren ze dol op de stoere interieurstijl en hout, ze voelden meteen een klik vanwege onze gezamelijke liefde hiervoor. Ik kreeg het volledige vertrouwen en de vrije hand om hun interieur te gaan ontwerpen! Love it! Dat heeft uiteindelijk gezorgd voor dit prachtige nieuwe interieur wat precies bij hen past, en waar ze zich helemaal thuis in voelen. Ik mocht zelfs 2 stijlvolle industriele kasten voor ze ontwerpen, en ook de prachtige grote stalen taatsdeur en de open keuken is een feit geworden!

Ik ben ontzettend blij voor Harold & Yvonne dat ze zo gelukkig zijn met het eindresultaat. Het was een enorme klus, die ze helemaal zelf met een beetje hulp van buitenaf hebben uitgevoerd! Chapeau voor hen! Wat is het mooi geworden! Het enige dat nog ontbreekt en nog even op zich laat wachten is de stoere leren wandbekleding op de haard, maar wat in het vat zit...

De gallerywall, stoere boomstamtafel, electrische raambekleding en robuuste stalen taatsdeur zijn allemaal eyecatchers op zichzelf geworden, prachtig! Wat een heerlijk huis is het geworden!

Wat nog volgde was een gezellig dagje shoppen met Yvonne voor het afstylen van de woning. Wat een leuke en gave opdracht voor 2 hele leuke en fijne mensen! 

Harold & Yvonne,  ontzettend bedankt voor jullie warme samenwerking en het vertrouwen!

Zie hieronder de voor en nafoto's van deze uitdagende opdracht

"Waarom moeilijk doen, als het samen kan"

- Loesje

Meer weten?

Neem gerust contact op, ik sta je graag te woord! Wil je eerst meer weten over wat ik te bieden heb en hoe mijn werkwijze is? Daar kom je achter via de opties pagina!