• info@interieurontwerpstermaaike.nl
  • 0619765789
  • 0619765789
 

DIY project thuiskantoor

Introductie

Als interieurontwerpster ontwerp ik niet alleen ontzettend graag, ik voer de projecten thuis ook vol passie van a tot z zelf uit. Voor de projecten in en om ons eigen huis, ontwerp, regel én maak ik alles zelf. Het leukste hieraan is dat ik het exact zo kan maken dat het plaatje precies wordt zoals ik het in mijn hoofd had bedacht.

Naast mijn passie voor ontwerpen heb ik dus ook een enorme liefde voor het zelf bouwen en creëren. Een onbedwingbare klusdrang stroomt er door mijn aderen, haha. Onlangs kwam er bij ons thuis een slaapkamertje vrij vanwege een oudere zoon die uit huis ging. Mijn creatieve brein draaide meteen overuren en mijn klushanden jeukten aan alle kanten en binnen 2,5 week had ik de slaapkamer omgetoverd tot een heerlijke werkplek waar ik met ontzettend veel liefde mijn ontwerpen uitwerk.

Om je wat inspiratie te geven van wat er allemaal mogelijk is met een kleine kamer van 225 cm x 320 cm deel ik hier de voor & na foto's. 

En dit is het eindresultaat na 2,5 week klussen. Een prachtig, stoer en praktische werkplek waar ik heerlijk mijn creatieve brein zijn gang kan laten gaan ;-). Ik vind het leuk om je te betrekken in mijn thuisprojecten en voor en na foto's met je te delen. Ik krijg namelijk vaak de vraag hoe het er bij ons thuis uitziet, en om deze reden zal ik daarom af en toe een kijkje in ons eigen huis met je delen.

Wat ik erg leuk en heel belangrijk vind, is om mijn klanten altijd in te laten zien dat (bijna) alles mogelijk is als het gaat om je huis en interieur. Of jouw huis nu groot is of klein, lang of breed, hoog of laag, er is zo ontzettend veel moois te realiseren. Je denkt al gauw dat iets wat je heel mooi vind en graag zou willen niet voor jouw huis is weggelegd. Daarop is mijn antwoord altijd: alles is mogelijk! Nou oké, bijna alles dan! Kwestie van creatief zijn, denken in oplossingen en mogelijkheden, het plan/ concept goed uitdenken en goed uitmeten! En dat zijn nu precies mijn sterkste eigenschappen op het gebied van interieurontwerpen.

Waarom je droomhuis tot een droom beperken? Creëer hem gewoon! En raad eens wat? Ik help je er met alle liefde bij ;-).

Vind je het leuk om meer over mijn (of jouw) droomhuis te lezen, dan kan dat hier! Veel leesplezier.

"Dream, plan, do"

Geïnspireerd?

Ben je geïnspireerd geraakt door de mogelijkheden die zo'n klein kamertje te bieden heeft? Heb jij ook een kamertje over die je graag wilt om laten toveren tot thuiskantoor, of iets anders? Neem dan contact met mij op om te kijken wat de mogelijkheden voor jou zijn.