• info@interieurontwerpstermaaike.nl
  • 0619765789
  • 0619765789
 

DIY project fitnesskamer

Introductie

Ben jij ook sportief? Er gaat voor mij niets boven anderhalf uur lekker fitnessen!, maar dan wel in mijn eigen fitnesskamer c.q. Basic fit aan huis! Heerlijk! Voor de geïnteresseerde en nieuwsgierige bezoekers plaats ik hier een paar foto's van mijn "happy place" aan huis! Hoe dit sporthok (zoals wij het noemen) tot stand is gekomen lees je in deze blog. Heb jij ook interesse in een fitnesskamer aan huis? Maak hem gewoon! Je hebt misschien ook wel een kamertje of schuurtje of een hoekje ervan vrij?! Het hoeft natuurlijk niet per se een fitnesskamer te zijn! Als jij aan yoga of mediteren doet dan kun je een kamer zo mooi als je maar wilt inrichten, zodat jij daar heerlijk zen en relaxed je ding kan doen.

Als je het net als ik een gedoe vind om altijd maar naar de sportschool te gaan en je je daar erg ongemakkelijk voelt tussen al die spierbundels dan is het echt een uitkomst! Met al die zware klussen in en om huis is een fit en gezond lijf behoorlijk belangrijk, toch? Om die reden vind ik deze informatie dan ook zeker in het plaatje passen van mijn vak. Ook een fitness, yoga of meditatieruimte in huis kan onderdeel zijn van een droomhuis! Ik spreek genoeg mensen die dat heel graag zouden willen, en ook dit valt dan natuurlijk onder "interieur"

Ik inspireer én motiveer je graag om te gaan voor jouw droomhuis! Om met goede moed te beginnen aan de transformaties die jij zou willen behalen in jouw huis. Just do it!

 

"Push yourself because no one else is going to do it for you"

Geïnspireerd?

Heb ik jou kunnen inspireren met mijn verhaal over onze fitnesskamer aan huis? Heb jij ook interresse in een "happy place" voor jouzelf? Of heb je misschien twijfels of vragen? Neem gerust contact met mij op, ik sta je graag te woord!