• info@interieurontwerpstermaaike.nl
  • 0619765789
  • 0619765789
 

DIY project fitnesskamer

Introductie

Ben jij ook sportief? Er gaat voor mij niks boven anderhalf uur lekker fitnessen! Maar dan wel in mijn eigen fitnesskamer cq Basic fit aan huis! Heerlijk! Voor de geinteresseerde en nieuwsgierige bezoekers plaats ik hier een paar foto's van mijn "happy place" aan huis! Hoe dit sporthok ( zoals wij het noemen ) tot stand is gekomen lees je in deze blog. Heb jij ook interesse in een fitnesskamer aan huis? Maak hem gewoon! Je hebt misschien ook wel een kamertje of schuurtje of een hoekje ervan vrij?! Het hoeft natuurlijk niet perse een fitnesskamer te zijn! Als jij aan yoga of mediteren doet dan kan je een kamer zo mooi als je maar wilt inrichten zodat jij daar heerlijk zen en relaxed je ding kan doen.

Als je het net als ik een gedoe vind om altijd maar naar de sportschool te gaan en je je daar ongemakkelijk voelt tussen al die spierbundels dan is het echt een uitkomst! Met al die zware klussen in en om huis is een fit en gezond lijf behoorlijk belangrijk, toch? Om die reden vind ik deze informatie dan ook zeker in het plaatje passen van mijn vak. Ook een fitness, yoga of meditatieruimte in huis kan onderdeel zijn van een droomhuis! Ik spreek genoeg mensen die dat heel graag zouden willen, en ook dit valt dan natuurlijk onder "interieur"

Zoals ik ook vertel in mijn blogs houd ik enorm van doelen stellen, om ze erna vervolgens waar te maken. Ook met fitness! Zo won ik een tijdje terug van ruim 600 medechallengers met de grootste lichamelijke transformatie in 8 weken tijd! Die totale transformaties liggen mij overduidelijk erg goed ;-)! Of het nou om ruimtes in huis gaat of om mijn lijf, ik houd van uitdagingen, gestelde doelen halen, maar voornamelijk van transformaties! Ik word er zo gelukkig van! Ben jij dus op zoek naar een ontwerpster die uitblinkt op het gebied van complete make-overs en transformaties én die niet eerder stopt voordat het eindresultaat behaald is? Dan ben je bij mij op het juiste adres!

Ik inspireer én motiveer jou graag om te gaan voor jouw droomhuis! Om met goede moed te beginnen aan de transformaties die jij zou willen behalen in jouw huis. Just do it!

 

"Push yourself because no one else is going to do it for you"

Geïnspireerd?

Heb ik jou kunnen inspireren met mijn verhaal over onze fitnesskamer aan huis? Heb jij ook interresse in een "happy place" voor jouzelf? Of heb je misschien twijfels of vragen? Neem gerust contact met mij op, ik sta je graag te woord!